Kelperna

- En saga, ett folk, en hel värld...

Kelperna riktar sig till barn och vuxna i gemenskap, i en strävan att tillsammans både samtala om livet och uppleva vår magiska natur. Genom sagor, lek, musik och spel väcka barns naturkraft och ge dem en sund syn på livet. En uppväxt där hållbarhet, varsamhet och tacksamhet genomsyrar deras värld.


"Naturbarn" -boken för de minsta barnen

Haren Erjo tar oss med till Naturens Lekplats. Hans funderingar om naturen som sin lekplats blandas med bild i akvarell, dikt och sång. Boken är en kärlekshyllning till livet och till den fantastiska plats naturen är för både stora och små. En presentbok som passar utmärkt som dopgåva eller till det lilla barnet som precis börjat läsa.

Läsålder: 0-7år. Utmärkt som presentbok, dopgåva, första läsebok, förskolebok och kan gärna kombineras med Kelpernas Visbok då innehållet passar specifikt med visan "Sommarbarn".

Text av: Jessica Friberg

Illustrationer av: Jessica Friberg

Inbunden, 32 sidor, 170 g papper från svenska skogar

ISBN 978-91-982628-2-7


 

Nyhet! Sagoboken

"Kelperna - Ragnfaulk och pepparkaninen"

Den första sagoboken om Kelperna är äntligen här! Här har vintern kommit till Kelpskogen, men något hotar kelpernas fridfulla värld. "Ragnfaulk och pepparkaninen" är en spännande saga som visar på olika sätt att uttrycka rädsla och  ger insikt om att det  är de enkla tingen i vardagen, som egentligen är det bästa som finns. En utmärkt högläsningsbok, fylld med bilder och en avslutning som uppmuntrar till diskussion och reflektion samt ett brev på gammelkelpiska som kan tydas med hjälp av www.kelperna.se. Boken innehåller även en introduktion till hela kelpvärlden, en karta och en presentation av kelperna och deras vänner. 

Läsålder: 6-9 år. Utmärkt som högläsningsbok och kan gärna kombineras med Kelpernas Visbok då några av visorna finns med.

Text av: Jessica Friberg

Illustrationer av: Jessica Friberg

Inbunden, 104 sidor

ISBN 978-91-982628-1-0  


Populära visboken!

"Kelpernas visbok - Det vidunderliga i att vara Du - "

Visboken är första delen i konceptet Kelperna. Kelpernas visbok innehåller visor, texter och dikter med starka budskap. En hyllning till livet, till naturens magiska mångfald och till det vidunderliga i att vara just Du. Här blandas mod, glädje, hopp och livets stora gåta.

Alla visorna är inspelade med akustisk musik, solo- och körsång. Med texter av Jessica Friberg, tonsatta av Johan Sander, är den en ny svensk visskatt. Albumet hittar du på Spotify, iTunes mfl eller på www.kelperna.se där även boken finns att beställa.


  • Läsålder: 6-9, men främst en högläsningsbok med tänkvärda texter och visor att upplevas tillsammans. Noter till alla visor.
  • Text av: Jessica Friberg
  • Illustrationer av: Jessica Friberg
  • Musik av: Johan Sander
  • CD med inspelning av alla 12 visor medföljer
  • Inbunden, 40 sidor
  • ISBN 978-91-982628-0-3

Bokbeställningar återförsäljare

Beställ genom Bokinfo, www.bokinfo.se eller också direkt här

(Just nu ingår en CD i visboken, med alla 12 visor inspelade med akustisk musik, solo- och körsång)


pressmeddelanden

Konceptreleasen den 17 september

Event

 

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam porttitor augue a turpis porttitor maximus. Nulla luctus elementum felis, sit amet condimentum lectus rutrum eget.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam porttitor augue a turpis porttitor maximus. Nulla luctus elementum felis, sit amet condimentum lectus rutrum eget.